Kesihatan Holografik:Meningkatkan Dunia Tanpa Kesan Sampingan PerubatanDalam artikel-artikel sebelumnya, kami mempelajari bagaimana teknologi kesejukan hologram menggabungkan pemahaman kita tentang sistem meridian, konsep perubatan tradisional China, dan teknologi gelombang skalar, gelombang membujur yang bertanggungjawab untuk komunikasi sel-ke-sel.


Produk kesejahteraan hologram datang dalam bentuk pelekat cakera hologram atau gelang pelekat dengan cakera hologram yang dipasang, yang bermaksud mereka dipakai dan tidak memerlukan pengguna untuk meminum bahan kimia atau dadah yang berbahaya. Cakera data holografik dikenakan dengan data yang dirumuskan oleh doktor biosignal melalui gelombang skalar untuk diletakkan pada titik meridian tertentu badan. Apabila cakera hologram diletakkan pada acupoint tertentu, tandatangan medan elektrik yang unik yang tertanam dalam cakera data dihantar melalui gelombang skalar untuk membantu mengawal aliran tenaga tubuh. Apabila aliran tenaga tubuh kita dipulihkan, badan secara semula jadi menyesuaikan diri untuk memperbaiki kesihatan dan kesejahteraan.


Dalam artikel ini, kita akan berkongsi empat bidang utama kesihatan dan kesejahteraan peribadi yang tinggi dalam permintaan dan bagaimana rawatan konvensional bagi setiap sektor boleh membawa kepada kesan sampingan yang tidak diingini.Peningkatan Prestasi Menurut Jurnal Perniagaan Nutrisi, jualan runcit untuk makanan tambahan pemakanan sukan berjumlah AS $ 5.67 bilion pada 2016. Tidak terima kasih kepada gaya hidup moden dan diet yang tidak teratur, kebanyakan orang habis pada penghujung hari. Dalam beberapa tahun kebelakangan ini, pengguna bergantung kepada "energy booster" sebagai penyelesaian cepat untuk keletihan mereka. Produk ini dimuatkan dengan kafein dan dengan mudah boleh membawa kepada overdosis kafein, yang menyebabkan sakit kepala dan dehidrasi.


Malah ginseng, yang terkenal dengan pelbagai manfaat kesihatan dan juga digunakan sebagai penggalak tenaga semulajadi, boleh menyebabkan peningkatan tekanan darah dan penderitaan jantung. Kesan sampingan ini boleh menjadikannya lebih mencabar untuk mempunyai hari yang produktif. Ubat Penahan Sakit


Dadah farmaseutikal menyumbang lebih daripada dua pertiga daripada pasaran terapeutik pengurusan kesakitan global pada tahun 2015 dan dijangka meningkat dalam penilaian sebanyak 30% dalam dekad yang akan datang. Pada masa ini, kira-kira 10% orang dewasa mengalami kesakitan kronik, yang tidak dapat dielakkan mewujudkan pergantungan yang tidak sihat terhadap ubat-ubatan pengurusan kesakitan generik. Penggunaan jangka panjang ubat penghilang rasa sakit secara beransur-ansur melemahkan sistem imun badan dan telah terbukti membahayakan hati dan buah pinggang. Lebih buruk lagi, ia juga boleh menyebabkan pengguna membangunkan ketergantungan kimia terhadap ubat itu.

Tidur

Secara global, pasaran bantuan tidur menyaksikan pertumbuhan yang ketara disebabkan peningkatan insiden gangguan tidur. Terdapat peningkatan permintaan untuk pil tidur kerana gaya hidup moden yang menimbulkan tekanan dan kesedaran tentang gangguan tidur. Pasar bantuan tidur global bernilai $ 58.1 bilion pada 2014 dan dijangka mencecah paras $ 80 bilion pada tahun 2020. Ubat bantuan tidur biasa menggunakan melatonin sebagai bahan utama kerana ia memainkan peranan dalam kitaran tidur semulajadi kita. Walaupun melatonin umumnya selamat untuk kegunaan jangka pendek, penggunaan berulang dapat menyebabkan rasa mual dan mengantuk pada siang hari. Kesan sampingan lain yang kurang biasa mungkin termasuk perasaan depresi, kecemasan dan kerengsaan yang berlarutan.

Sinus

10.6% orang dewasa menderita sinusitis, menurut kajian yang dilakukan oleh Tinjauan Wawancara Kesihatan Nasional pada tahun 2016. Pasaran peranti pelepasan sinus global berkembang pada harga 3,326 bilion pada tahun 2017 dan diunjurkan meningkat sebanyak 70% menjelang tahun 2023.


Antihistamin, ubat sinus sinus yang biasa, boleh menyebabkan rasa mengantuk dan kesan sampingan lain yang tidak diingini seperti mual, pening, kegelisahan dan penglihatan yang kabur. Pot padi juga merupakan satu lagi pilihan popular untuk kelegaan sinus. Peranti ini boleh menyebabkan jangkitan hidung dengan penggunaan tidak wajar.Kesimpulan

Dunia kita semakin meningkat dengan kadar tekanan tinggi. Kami juga semakin memimpin lebih banyak gaya hidup bandar yang tidak aktif dengan pengurangan aktiviti fizikal. Ini menyumbang kepada pelbagai masalah kesihatan, seperti keletihan, sakit kronik, insomnia dan sinusitis.


Rawatan konvensional termasuk meminum ubat-ubatan atau menggunakan alat mengganggu yang boleh menimbulkan komplikasi seperti kesan sampingan atau jangkitan. Ini telah membawa kepada peningkatan populariti perubatan alternatif sebagai penyelesaian kesihatan.


Produk kesejahteraan holografik menawarkan pengguna penyelesaian kesihatan yang semulajadi yang tidak memerlukan pengambilan bahan kimia atau dadah. Paling penting, ia bebas dari sebarang kesan sampingan.


Produk kesejahteraan holografik bebas dari kesan sampingan dan boleh memberikan pelbagai penyelesaian kesihatan. Klik di sini untuk mengetahui lebih lanjut!© 2017-2019 by holographic wellness technology