Kesejahteraan Hologram: Meluncurkan Suplemen Lisan Masa Lalu Ke Masa DepanTeknologi kesejahteraan holografik, yang hampir tidak pernah didengar beberapa tahun yang lalu, mungkin merupakan kejayaan dalam sektor kesihatan & kesejahteraan yang tiada siapa yang diharapkan.


Kami faham hari ini, pengguna meletakkan dolar mereka pada penyelesaian kesejahteraan dan bukannya barangan mewah. Seperti yang dilaporkan oleh South China Morning Post pada bulan Disember 2017, pengguna tanah besar ditetapkan untuk menghabiskan lebih banyak produk kesihatan, pengalaman dan premium pada 2018. Laporan lain oleh PwC juga menunjukkan bahawa terdapat perubahan dalam trend pengguna global ke arah kesihatan dan kesejahteraan produk.


Dipengaruhi oleh media sosial, memiliki barang berjenjang mengambil tempat kedua untuk mencari dan merasa baik. Mengekalkan diet yang sihat dan senaman yang kerap telah menjadi pilihan gaya hidup keutamaan untuk manusia moden.

Individu yang berpengalaman kesihatan beralih kepada makanan tambahan sebagai cara untuk meningkatkan kesihatan mereka, mengisi kekurangan nutrisi atau meningkatkan tahap kecergasan dan tenaga mereka.


Menurut Suruhanjaya Pengguna CRN 2017 mengenai Pemakanan Diet, penggunaan makanan tambahan di kalangan rakyat Amerika meningkat sebanyak 12% sepanjang dekad yang lalu. Hari ini, lebih daripada 3 dalam 4 orang dewasa A.S. adalah pengguna suplemen kesihatan.

    Pada tahun 2017, 76% rekod tinggi Amerika melaporkan penggunaan tambahan

Walaupun kita tidak mengurangkan potensi manfaat kesihatan untuk memakan suplemen kesihatan atau menggunakan produk kecantikan atau suntikan, ini boleh membawa kesan sampingan atau pergantungan yang tidak diingini, terutamanya apabila diperoleh daripada sumber yang tidak bereputasi.


Anda mungkin berfikir, jadi apa kesejahteraan hologram atau apakah faedah menggunakan produk kesihatan hologram?


Kesejahteraan holografik, satu bentuk terapi alternatif, berpotensi mengubah cara kita mengamalkan hidup holistik. Ia menggunakan gelombang skalar (nol potensi gelombang membujur yang berpotensi, berbeza daripada Bluetooth berbahaya atau sinar inframerah), yang boleh menembusi apa-apa perkara pepejal. Gelombang skalar bergerak lebih laju daripada kelajuan cahaya. Gelombang ini digunakan untuk mencetak maklumat ke cakera hologram supaya tubuh "dibaca" untuk penyembuhan atau mencapai keseimbangan.


Cakera hologram tidak bersifat tidak ketara. Sebaliknya, mereka datang dalam bentuk patch pelekat dan digunakan pada pelbagai titik meridian (acupoints) badan.


Cakera ini merangsang pelbagai acupoints melalui gelombang skalar. Tubuh "membaca" maklumat yang disimpan dari cakera holografik dan mencetuskan respons yang diperlukan. Sebagai contoh, maklumat bahan aktif ubat sakit boleh disimpan dan apabila patch dipatuhi pada kulit, tubuh "membaca" maklumat untuk meringankan sakit dan keradangan.

    Cakera hologram diletakkan ke pelbagai akupoin untuk membantu badan menyesuaikan dirinya. 

Terdapat pelbagai cakera holografik yang terdapat di pasaran, masing-masing menyediakan pengguna dengan manfaat kesihatan tertentu. Jenis produk yang popular termasuk pelepasan sakit, kualiti tidur yang lebih baik, peningkatan tahap tenaga dan mengurangkan gejala sinus. Kekuatan penyelesaian ini bukan sahaja dapat melengkapi kecenderungan pengguna gaya hidup sihat, tetapi ia selamat, berpatutan, kesan sampingan percuma dan mudah digunakan tanpa memerlukan pengambilan atau jarum.


Mengapa ia selamat dan memberi kesan sampingan percuma? Sederhana, ia tidak mempunyai bahan aktif berbanding majoriti produk kesihatan di pasaran global.


Dalam tahun-tahun kebelakangan ini, pengeluar produk kesihatan hologram telah melancarkan gelang kecergasan dengan cakera hologram yang dipasang, mengetuk pasaran yang berkembang pesat untuk teknologi yang boleh dipakai di ruang kesihatan.

Walaupun teknologi kesihatan hologram masih banyak dikaji, terdapat juga trend yang semakin meningkat dalam penggunaan teknologi kesejahteraan hologram bukan sahaja dalam kesejahteraan tetapi juga kecantikan. Kajian-kajian yang sedia ada juga telah menunjukkan kesan positif yang luar biasa untuk manfaat yang dikemukakannya.


Menambahkannya kepada beribu-ribu testimoni pengguna yang positif, kebanyakannya berkongsi peningkatan kesihatan yang mereka nikmati dan mengalami perubahan positif dalam badan mereka dengan menggunakan cakera holografik, tentunya penyelesaian kesihatan yang bernilai mengawasi atau mencuba.


Testimoni

Brian

Portland, Oregon, USA


Saya melakukan banyak perjalanan dan jet lag boleh menjadi masalah utama. Saya telah menemui cakera holografik yang sangat membantu dalam meminimumkan keletihan dan tekanan yang diperoleh dari perjalanan jarak jauh. Saya sangat mengesyorkan produk ini kepada sesiapa sahaja yang ingin menyusun semula badan mereka kepada fungsi semula jadi.Kim Eun-Jung

South Korea


Apabila saya berusia lebih kurang empat puluhan, saya mengalami kesihatan perut yang lemah. Suatu hari, saya mendapat penyelesaian untuk masalah saya, iaitu cakera hologram. Selepas menggunakannya dari 3 hari, sakit badan dan ketegangan yang telah lama saya telah hilang! Saya juga dapat mula menjalankan bulan berikutnya. Saya ingin berkongsi pengalaman ini dengan orang yang mencari kaedah yang bebas kesan sampingan pelepasan sakit.Untuk lebih banyak testimoni bertulis atau video, lawati https://www.holographicwellness.com/testimonials dan temukan sendiri, kuasa kesejahteraan holografik dan manfaatnya yang luas.


© 2017-2019 by holographic wellness technology