Perubatan Hologram: Penyelesaian Kesihatan Masa Depan​​​Sebelum ini, kita menyangka beberapa mitos umum mengenai teknologi kesihatan hologram. Jika anda terlepas, klik di sini untuk membaca tentang teknologi revolusioner ini dan keupayaannya untuk menyembuhkan dan memberi tenaga kepada tubuh manusia tanpa menggunakan bahan kimia, dadah atau jarum.


Walaupun adana penyelidikan berterusan membuktikan kesahihan produk kesihatan hologram, masih ada skeptis yang teknologi ini sebagai tidak lebih daripada kesan plasebo kerana mereka tidak mempunyai pemahaman sepenuhnya mengenai bagaimana teknologi kesihatan hologram berfungsi.


Artikel ini adalah yang pertama dalam siri dua bahagian di mana kita akan membincangkan dengan lebih terperinci mengenai bagaimana teknologi kesejukan hologram mengetuk pengetahuan kuno akupunktur untuk menyediakan pengguna dengan pelbagai manfaat kesihatan. Dalam artikel berikut, kami akan membincangkan tentang teknologi gelombang skalar dan bagaimana cakera data hologram mampu melegakan kesakitan dan keradangan.


Selepas membaca kedua-dua artikel ini, anda akan mendapat pemahaman yang lebih baik mengenai bagaimana teknologi kesihatan hologram berfungsi dan mengapa ia berfungsi sebagai alternatif yang berdaya maju untuk ubat konvensional.


Apa itu Akupunktur ?


Akupunktur, rawatan berasaskan jarum purba yang sering digunakan untuk melegakan kesakitan, juga digunakan untuk merawat keadaan lain seperti insomnia dan ketagihan bahan. Teknologi kesejahteraan hologram menggunakan pemahaman kita tentang acupoints untuk memberikan faedah kesihatan. Akupunktur masih diamalkan secara meluas di seluruh dunia pada hari ini, walaupun dipercayai berasal 2000 tahun yang lalu. Menurut kajian yang dilakukan oleh Statistik Kesihatan Kebangsaan pada tahun 2015, jumlah pengguna akupunktur di Amerika Syarikat meningkat dari 2.13 juta pada tahun 2002 kepada 3.48 juta pada tahun 2012. Dengan peningkatan 38.7% pengguna Amerika selama satu dekad, terdapat keyakinan yang semakin meningkat akupunktur di kalangan orang barat hari ini.


Jadi bagaimana akupunktur berfungsi? Jarum nipis dimasukkan ke dalam kulit di pelbagai titik meridian. Sistem meridian, konsep perubatan Tradisional Cina yang digunakan dalam akupunktur, adalah rangkaian titik meridian yang terletak di seluruh badan. Dengan merangsang titik meridian tertentu, ia menggalakkan aliran tenaga yang lancar, yang mempromosikan kesejahteraan yang lebih baik. Akupunktur juga telah terbukti berkesan dalam meningkatkan kesihatan seseorang, seperti yang dilihat dalam kajian 2013 yang dijalankan oleh Benson Henry Institute for Mind Body Medicine. Peserta yang mendaftar di program akupunktur pusat kesihatan diminta menilai kesan akupunktur terhadap kesihatan dan kesejahteraan mereka setelah menyelesaikan lebih daripada sepuluh sesi akupuntur. 88% responden yang ditinjau menikmati kesejahteraan yang lebih baik dan tiada responden mengalami penurunan dalam kesihatan selepas 10 sesi akupuntur. Lebih penting lagi, 58% daripada mereka yang ditinjau merasakan peningkatan yang ketara dalam kesihatan mereka dan kurang bergantung kepada ubat sakit.


Kesihatan Hologram - Lebih Daripada Kesan Placebo


Kesihatan Hologram - Lebih Daripada Kesan Placebo Produk kesihatan holografik bekerja dengan cara yang sama seperti akupunktur, walaupun tanpa memerlukan penggunaan jarum. Walau bagaimanapun, seperti akupunktur, manfaat penyembuhan secara rutin dikaitkan dengan plasebo

Setakat ini, terdapat kajian saintifik yang ada pada keberkesanan teknologi kesihatan hologram.

Universiti Alabama menguji keberkesanan cakera hologram dalam kajian crossover yang dikendalikan oleh double-blind, plasebo. Peserta dimasukkan melalui satu siri latihan untuk menentukan kekuatan otot maksimum masing-masing dan prestasi masing-masing dengan plasebo dan cakera diaktifkan masing-masing juga dinilai.

Keputusan kajian di atas menunjukkan bahawa penggunaan cakera hologram kesihatan meningkatkan daya tahan otot serta mengurangkan persepsi keletihan otot.

Participants who used the holographic wristband reported lower perception of exertion.

Kesimpulannya


Kesimpulannya Hidup di abad ke-21, teknologi telah menjadikan produk dan perkhidmatan baru yang mungkin memberi kami kemudahan. Bayangkan betapa lebih baik hidup kita jika lebih daripada kita memeluk produk kesihatan hologram!


Dalam artikel seterusnya, kita akan melihat lebih dekat pada teknologi gelombang skalar dan bagaimana cakera holografik dapat melegakan kesakitan. Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai pelbagai faedah menggunakan cakera hologram, lawati https://www.holographicwellness.com/use-and-benefits.


© 2017-2019 by holographic wellness technology