Bagaimana Wajah Skalar Menuju Pembangunan Produk Kesihatan Hologram ​ ​Dalam artikel sebelumnya, kita bercakap mengenai sistem meridian dan bagaimana cakera data holografik apabila diletakkan pada titik meridian ini boleh merangsang acupoints untuk kesihatan yang lebih baik. Kami juga menyebut secara ringkas bagaimana gelombang skalar digunakan sebagai cara penghantaran dan tidak menggunakan jarum.


Dalam artikel ini, kita akan membincangkan tentang teknologi gelombang skalar dan bagaimana cakera data hologram dapat melegakan kesakitan dan keradangan.


Apa itu Gelombang Skalar?​

Gelombang skalar adalah gelombang tenaga sifar titik membujur yang mampu menyiarkan kuasa yang diperbesarkan. Mereka cepat dan boleh menembusi sebarang objek pepejal, termasuk Faraday Cages - penutup logam yang didasarkan yang menghalang kemasukan atau melepaskan gelombang elektromagnetik. James Clerk Maxwell (1831-1879), seorang ahli matematik Scotland yang cemerlang, mula menegaskan kewujudan gelombang skalar yang juga dianggap sebagai gelombang graviti.


Nikola Tesla, seorang saintis yang cemerlang yang memberi kami gelombang selaras semasa (AC), yang "ditemui semula" pada awal tahun 1900 ketika bereksperimen dalam penghantaran elektrik tanpa wayar. Melalui eksperimennya, Nikola Tesla menyedari bahawa ia mungkin dapat memanfaatkan kelajuan gelombang skalar, keupayaan menembusi dan keupayaan untuk menumpukan kuasa untuk menyalurkan tenaga elektrik secara tanpa wayar. Satu lagi harta utama gelombang skalar, sebagaimana yang disedari oleh Tesla, adalah keupayaannya untuk menghantar maklumat.


Pada abad ke 21, ahli fizik Jerman Profesor Konstantin Meyl melanjutkan kajian mengenai gelombang skalar. Melalui penemuannya, beliau mendapati sel-sel badan kita menggunakan gelombang skalar magnetik untuk menggerakkan proses kimia untuk komunikasi sel-ke-sel.


Ini telah menujukkan bahawa pembangunan produk kesihatan hologram - cakera data holografik yang menggunakan gelombang skalar data dapat memberikan anda kesihatan dan kesejahteraan.


Bagaimana Cakera Data Hologram Menyediakan Bantuan Nyeri: Kajian Kes Produk kesejahteraan hologram dihasilkan untuk menyediakan pelbagai penyelesaian kesihatan dan kesejahteraan, salah satunya adalah pelepasan sakit. Dalam satu kajian yang dilakukan oleh kemudahan penyelidikan perubatan South Carolina pada tahun 2011, 486 peserta yang didiagnosis dengan kesakitan musculoskeletal ringan hingga sederhana telah rawak kepada dua kumpulan. Subjek dari kumpulan pertama diberikan cakera holografik bantuan sakit yang diaktifkan, manakala sukarelawan dari kumpulan kedua diberi cakera plasebo.


Semua peserta dikehendaki melengkapkan penarafan Andrea Mankoski Pain Scale - carta yang direka untuk membantu pesakit menerangkan dan menilai pengalaman subjektif kesakitan kepada profesional perubatan - pada permulaan percubaan dan selepas satu minggu menggunakan cakera hologram yang dikeluarkan . Pada akhir minggu, para peserta yang menggunakan cakera holografik pelepasan kesakitan diaktifkan melaporkan 83% peningkatan kesakitan mereka. Sebaliknya, peserta dalam kumpulan plasebo hanya melaporkan peningkatan sebanyak 18%. Keputusan kajian ini menunjukkan bahawa cakera holografik yang dikenakan boleh menjadi terapi bebas ubat untuk melegakan kesakitan.

Kesimpulannya Kesakitan kronik adalah masalah kesihatan yang signifikan di dunia moden. Menurut Pusat Kebangsaan Kesihatan Pelengkap dan Integratif, kira-kira 10% orang dewasa Amerika menderita sakit pada setiap hari pada tahun 2012. Khususnya, 42% penderita kronik mengalami ketidakselesaan jangka panjang dari sakit belakang atau leher.


About 1 in 10 American adults suffer from chronic pain

Pada masa ini, ubat konvensional yang ditetapkan untuk meringankan kesakitan muskuloskeletal boleh menyebabkan pelbagai kesan sampingan seperti kerosakan hati atau pendarahan gastrousus apabila diambil untuk jangka masa yang panjang pada dos yang tinggi. Terdapat keperluan yang semakin meningkat untuk melegakan kesakitan muskuloskeletal yang tidak menghasilkan apa-apa kesan sampingan.


Cakera pelepasan sakit hologram tidak memerlukan penggunaan bahan kimia, dadah atau jarum, dan sangat kritikal, tidak menghasilkan apa-apa kesan sampingan.

Pada pergantian abad ini, teknologi kesejahteraan hologram masih berada di peringkat bayi. Cakera data holografik kebanyakannya menyediakan penyelesaian kesejahteraan untuk bangunan otot, bantuan sinus, peningkatan tidur dan pengurangan kesakitan.


Hari ini, apabila teknologi holografik bertambah baik, lebih banyak jenis patch hologram telah muncul. Terdapat patch yang boleh membantu pengguna meningkatkan produktiviti, meningkatkan kulit kulit, melindungi terhadap sinaran elektromagnetik, serta membersihkan dan menyahtoksik tubuh.


Walaupun teknologi kesihatan hologram masih dilihat sebagai ubat alternatif hari ini, faedah kesihatannya kepada manusia semakin dikenali oleh institusi perubatan dan pengamal. Masa depan pastinya kelihatan cerah untuk orang percaya dan pengamal hologram.


Dalam artikel seterusnya, kami akan berkongsi dengan anda lebih banyak tentang manfaat kesihatan lain yang disediakan cakera holografik.


Sel DNA dan badan kita menggunakan gelombang skalar untuk komunikasi sel ke sel. Kesan biosignaling gelombang skalar mempunyai potensi untuk merevolusikan sektor kesihatan & kesejahteraan. Klik di sini untuk membaca lebih lanjut mengenai gelombang skalar!


Works Cited


Life Energy. (1999). Nickola Tesla’s Scalar Waves – what are Scalar Waves?. Retrieved from https://www.lifeenergysolutions.com/scalar-waves/

Token Rock. (2014). Scalar Wave Technology. Retrieved from https://www.tokenrock.com/explain-scalar-wave-technology-77.html

Meyl, K. (2012). DNA and Cell Resonance: Magnetic Waves Enable Cell Communication. DNA and Cell Biology 31(4): 422-426. doi: 10.1089/dna.2011.1415.

Gupta, A. (2011). A Randomized, Double-Blind, Placebo-Controlled Study on the Effectiveness of Charged Holographic Chips for the Reduction of Pain: A Pilot Study. Revolutionary Technology That Communicates With The Body: Alternative Therapies In Health And Medicine.

© 2017-2019 by holographic wellness technology