5 Perkara Yang Ramai Sering Salah Faham tentang Holografik Kesihatan​​Otak manusia adalah organ yang kuat dan kompleks yang dapat merangsang penyembuhan jika kita memikirkannya. Oleh itu, tidak hairanlah bahawa teknologi kesihatan hologram yang menimbulkan manfaat kepada kesan plasebo.


Walau bagaimanapun, beberapa kajian yang dikendalikan oleh dua-buta, plasebo telah dikendalikan sehingga kini, membuktikan bahawa keberkesanan cakera data holografik lebih daripada sekadar kesan plasebo.


Dalam satu kajian yang dijalankan oleh Universiti Troy, 58 orang pemain bola sepak Bahagian I dari pasukan bola sepak universiti dibahagikan kepada dua kumpulan: eksperimen dan kawalan. Peserta dalam kumpulan eksperimen telah diberikan poket hologram tulen, manakala subjek dalam kumpulan kawalan diberi plasebo gelang. Semua peserta dikehendaki memakai gelang tangan mereka yang ditugaskan semasa program kekuatan dan penyaman luar musim 8-minggu mereka.


Hasil ujian pasca menunjukkan bahawa walaupun peserta dalam kedua-dua kumpulan itu menunjukkan peningkatan dengan kadar denyut jantung yang lebih rendah, kumpulan eksperimen menikmati penurunan jantung yang lebih tinggi. Kajian ini dijalankan oleh Universiti Troy, serta penyelidikan saintifik yang dilakukan oleh universiti lain dan makmal bebas, membuktikan bahawa produk kesejahteraan holografik lebih efektif daripada plasebo.


Participants in the experimental group experienced an average decrease of 6.89 bpm in resting heart rate as compared to an average drop of 2.55 bpm, as observed in the control group.

MYTH 2: Tidak mustahil untuk meningkatkan kesejahteraan dengan melekatkan patch pelekat pada badan.

TRUTH 2: Kesejahteraan holografik serupa dengan akupunktur, amalan kuno masih digunakan hari ini.

Teknologi kesihatan holografik adalah berdasarkan sistem meridian, konsep dalam perubatan Cina tradisional (TCM), dan teknologi gelombang skalar, gelombang membujur yang bertanggungjawab untuk komunikasi DNA dan sel-sel. Akupunktur, yang mengetuk pengetahuan tentang sistem meridian, masih banyak diamalkan hari ini. Menurut Pusat Kebangsaan Pelengkap dan Perubatan Alternatif, 3.1 juta orang dewasa di dunia menggunakan akupunktur pada tahun 2007, mencari bantuan daripada penyakit. Akupunktur menggunakan jarum sebagai mod untuk memberi manfaat kesihatan. Teknologi kesejahteraan holografik mengikuti amalan kuno ini, kecuali gelombang skalar digunakan untuk memancarkan manfaat kesihatan, bukannya jarum.


Cakera hologram dicetak dengan data yang dirumuskan oleh doktor biosignal melalui gelombang skalar. Apabila cakera hologram diletakkan pada acupoint tertentu, formula tenaga yang bermanfaat yang tertanam dalam cakera data dihantar melalui gelombang skalar untuk membantu mengawal aliran tenaga tubuh, sehingga meningkatkan kesihatan dan kesejahteraan.MYTH 3: Gelombang skalar tidak wujud.

TRUTH 3: Ahli sains yang bereputasi telah berjaya menjalankan ujian saintifik, membuktikan kewujudan gelombang skalar.


Sehingga kini, teknologi gelombang skalar masih merupakan konsep yang agak tidak diketahui dalam komuniti saintifik, yang menerangkan bilangan skeptis yang tidak seimbang terhadap teori ini.

Ia pertama kali ditemui pada akhir abad ke-19 oleh Nikola Tesla, ahli fizik dan jurutera yang terkenal, yang berteori dan kemudian membuktikan bahawa elektrik boleh ditransmisikan secara wayarles melalui gelombang skalar.

Bahkan, Albert Einstein yang hebat mengakui adanya tenaga ini dan merujuk kepada gelombang skalar pada tahun 1920-an.

Pada tahun 2000, ahli fizik dan jurutera Jerman, Konstantin

Meyl, tertarik dengan kerja Tesla dan berusaha untuk menyelidik lebih lanjut mengenai gelombang skalar.

Di antara banyak penemuan saintifik mengenai gelombang skalar yang diperolehi daripada penyelidikan Profesor Meyl, beliau melihat bahawa maklumat genetik bergerak dari satu sel ke sel yang lain menggunakan gelombang skalar.

Ini membawa kepada perkembangan teknologi dan produk kesihatan hologram.


MYTH 4: Sakit subjektif dan tidak boleh diukur. Bagaimanakah seseorang membuktikan bahawa hologram ubat sebenarnya boleh menyembuhkan sakit?


-> TRUTH 4: Analisa termal yang dilakukan di A.S. menunjukkan bahawa cakera holografik bantuan sakit kurangkan keradangan dalam masa 30 minit.Kita boleh mengukur tahap ketidakselesaan dengan tahap keradangan yang ada di "zon kesakitan", seperti yang dilihat dalam percubaan oleh makmal A.S.. Menggunakan kamera inframerah untuk mengukur suhu kulit, peta haba badan dijana untuk mengenal pasti kawasan yang meradang. Tompok pelega kesakitan digunakan di kawasan di mana paras keradangan yang tinggi hadir dan pengurangan suhu dan keradangan yang diperhatikan selepas 30 minit.


Seperti yang ditunjukkan dengan sistem telethermographic digital, cakera hologram penyingkiran sakit terbukti dapat mengurangkan keradangan, penunjuk kesakitan.Using an infrared camera to measure skin temperature, a heat map of the body is generated to identify inflamed areas. Pain relief patches are applied to areas where high degrees of inflammation are present and a marked reduction in temperature and inflammation was observed after 30 minutes.


As demonstrated with a digital telethermographic system, pain relief holographic discs are proven to reduce inflammation, an indicator of pain.

Pengurangan suhu tisu dan keradangan boleh dilihat selepas memohon cakera holografik yang sakit selama 30 minit.


MYTH 5: Adalah lebih baik untuk berpandukan penyelesaian kesihatan konvensional berbanding kaedah alternatif.


-> TRUTH 5: Menggunakan produk kesihatan hologram membawa manfaat yang tidak mempunyai produk kesihatan yang lain.


Bukan rahsia lagi bahawa makan makanan yang cukup dan bersenam secara kerap adalah perkara yang sangat sihat untuk dilakukan. Tabiat gaya hidup ini harus membentuk asas kehidupan holistik.


Walau bagaimanapun, dalam kes suntikan pil dan kecantikan, penggunaan cakera klinik hologram pastinya merupakan alternatif yang lebih baik.


Terdapat dua kelebihan utama untuk menggunakan hologram kesihatan. Pertama, cakera hologram ini tidak invasif, dan bebas dari bahan kimia dan dadah. Kedua, menggunakan produk ini tidak akan menghasilkan sebarang kesan sampingan yang tidak diingini.

Hari ini, terdapat pelbagai produk kesejahteraan hologram yang tersedia secara komersial yang merangkumi pelbagai manfaat kesihatan. Tambahan pula, mereka boleh didapati serendah AS $ 66 untuk 18 patch hologram (kira-kira satu bulan bekalan), menjadikan ia satu bentuk ubat alternatif yang berpatutan.


Kesimpulannya


Hidup di abad ke-21, manusia telah mendapat manfaat daripada banyak penemuan teknologi setakat ini. Kesihatan anda adalah perkara yang paling penting dalam hidup dan cakera holografik mungkin menjadi produk kesihatan & kesihatan yang penting dalam masa terdekat. Pernahkah anda mencuba cakera klinik kami lagi? Saya ada, dan ia berfungsi.


Dalam artikel seterusnya, kita akan melihat dengan lebih dekat bagaimana teknologi kesihatan hologram menggunakan konsep akupunktur untuk menyediakan pengguna dengan pelbagai manfaat kesihatan. Tunggu selama sebulan!Kesimpulannya


Hidup di abad ke-21, manusia telah mendapat manfaat daripada banyak penemuan teknologi setakat ini. Kesihatan anda adalah perkara yang paling penting dalam hidup dan cakera holografik mungkin menjadi produk kesihatan & kesihatan yang penting dalam masa terdekat. Pernahkah anda mencuba cakera klinik kami lagi? Saya ada, dan ia berfungsi.


Dalam artikel seterusnya, kita akan melihat dengan lebih dekat bagaimana teknologi kesihatan hologram menggunakan konsep akupunktur untuk menyediakan pengguna dengan pelbagai manfaat kesihatan. Tunggu selama sebulan!Klik di sini untuk mengetahui lebih lanjut mengenai penyelidikan saintifik yang sedia ada yang dilakukan pada produk kesejahteraan hologram dan bagaimana teknologi yang menakjubkan ini akan mengubah cara dunia menjalankan amalan holistik.


© 2017-2019 by holographic wellness technology